"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Jumaat, 11 Mei 2012

HARI KONVOKESYEN 8 MEI 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah hida panjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerna akhirnya hari bersejarah hida di raikan bersama keluarga tercinta dan teman-teman.. hida amat terharu dengan sambutan yang diberikan.. ianya amat bermakna dan takkan hida lupakan buat selamanya.. di sini hida nak kongsikan hari bersejarah hida dengan teman-teman blogger...

malam sebelum konvo, adik2 rumah sewa hida telah buat kejutan tuk hida dan teman hida fisa.. kami diberikan kejutan ngan lakonan yang membuatkan jantung hida hampir terhenti.. dan pada malaM tersebut kami semua bermandikan tepung.. hehee

ini pula geng2 oren.. hehee.. merekalah yang menjadi pelakon hebat malam tersebut.. dan pada hari konvokesyen mereka datang ngan pakaian serba oren bagi memeriahkan hari bersejarah tersebut.. :))

..:: di bawah adalah family tercinta hida ::..

bersama ayah, adik lelaki, mak dan adik perempuan.. 

family hida yang hadir pada konvokesyen tersebut.. sayang semua.. terima kasih banyak2 sdi memeriahkan detik2 indah ini.. i love you all very much... ;-)

dan ini pula jambangan bunga yang hida perolehi pada hari tersebut... 

Alhamdulillah.. terima kasih tuk semua dan insyaAllah perancangan PhD akan menyusul.. moga dipermudhakan.. aminn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...