"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Khamis, 3 Mei 2012

NAIK PENTAS BUAT KALI KE 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

dah agak lama tak update blog ni..
hari ni pun hida cuma nak kongsikan kegembiraan hida bersama teman2 semua..
Alhamdulillah hida akan konvo pada 8hb Mei 2012..
skank hida ada di Tanjung Malim..
1hb ari tu datang sebab semalam hida kne ambil jubah..
dan hari ni pulak ada raptai..
bila tengok n pakai jubah tu rasa lain sangat walaupun ini dah kali ke 3 hida konvo..
mak dan ayah pun excited sangat..
hida ada gak bercakap ngan mak, kalau tak datang pun takper sbb dah byk kali nyusahkan mak dan ayah serta family.. belanja pun byk gak abis.. (walaupun dalam hati ni nak sangat mak dan ayah ada bersama di hari bersejarah tu nanti.. hehee)..
tapi mak dan ayah lebih excited berbanding hida..
walaupun tak berapa sihat mak tetap nak hadir..
terima kasih mak, ayah dan family yang sanggup datang 8hb nanti..
dgr2 citer dari adik, dalam 3 biji gak la rombongan family hida..
hehee.. tu dah biasa bila ada majlis mcm ni..
kalau cuti sekolah lagi ramai nak datang..
bukan apa, masing2 nak bawa anak2 tuk bagi semangat pada mereka..
sampai di sini dulu buat kali ini..
insyaAllah nnti berkesempatan hida akan kongsi kemeriahan hari konvokesyen tersebut..
doakan moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan olehNYA..

1 ulasan:

shameel Iskandar berkata...

Kasih org tua tiada batasannya. Teringat ketika konvo dulu, arwah ayah begitu bersemangat nak pergi w/pun ayah kurang sihat waktu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...