"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Sabtu, 13 Oktober 2012

CITA-CITA DAN IMPIANKU... ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

10hb lepas result permohonan kemasukan ke Program Pengajian Siswazah keluar... hida ada apply dalam bulan 6 ari tu.. sepatutnya result tahu bulan 8 dan register bulan 9... tpi di sebabkan masalah2 yang tak dapat di elakkan baki permohonan di lanjutkan ke 10hb dan register pada 15hb Oktober 2012.. seawal pgi lagi hida dah online nk tengok keputusan... family pn tak putus2 duk kol tanya... sampai ke tengah hari result masih tak keluar... balik dari jaga exam petang tu hida online lgi.... Alhamdulillah result yang hida dapat menggembirakan semua orang termasuk hida.. ini adalah impian dan cita2 hida... mungkin rezeki tuk keje belum ada... tapi rezeki sambung belajar dulu hadir... syukur Alhamdulillah...




terima kasih tak terhingga wat family yang sdi menaja hida untuk semester pertama sehingga permohonan biasiswa MYBRAIN15 tajaan KPT di uruskan... hida doakan moga semuanya berjalan lancar... insyaAllah, aminn...

**akan di usahakan keje part time kat sne nanti... sape2 area Tanjung Malim ada nk pkai pekerja gtau la ya.. hehee.. bermulalah aktiviti sebagai pelajar buat sekian kalinya.. :))

**tahniah juga buat TRW berjaya ke pentas final Piala Malaysia.... nntikan 20 Oktober 2012, Final Piala Malaysia KELANTAN vs ATM.. :))

2 ulasan:

Hans berkata...

kelantan menang
:)
selamat hari raya aidiladha

HiDa berkata...

Alhamdulillah... :)
selamat hari raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...