"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Jumaat, 2 November 2012

TARGET

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

lamanya tak update dan jenguk2 blog ni...
nk blogwalking lagi la xder masa..
sibuk?? ada la sikit2.......
hehee..
macam mne raya ari tu??
hida x sempat nk ucapkan selamat hari raya aidiladha kat semua...
harap2 semuanya baik kan....
sebenarnya banyak yg hida nak cerita...
sepanjang cuti raya ari tu macam2 terjadi....
mgkin lain kali hida luangkan sedikit masa tuk cerita satu persatu...
ada sedih, ada gembira...
biasalah kehidupan takkan lari dari suka dan duka kan...
sebab itulah asam garam kehidupan kita..

ok lah, hida cuma nk bgtau yang hida ada target..
apa orang nak kata janji hida dan family tahu apa yg hida usahakan...
yg pnting family sntiasa support..

tak faham?? hida pn x berapa nk faham ngan entry kali ni...
hehee....

sambung baca jurnal jap..... :))



















Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...