"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Rabu, 21 Ogos 2013

SALAM LEBARAN

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Alhamdulillah dah 14 Syawal.. Pejam celik, pejam celik Syawal pun dah pertengahan.. Hangatnya bulan Ramadan masih terasa.. Hida pula baru berkesempatan update entry setelah lama menyepi.. Sebulan puasa tak sempat nak menjenguk blog.. Awal Syawal pun sama.. Alhamdulillah diberi kesempatan hari ini untuk mengucapkan selamat hari raya.. Lagipun rayakan sebulan.. :)))


Dikesempatan ini, Hida nak minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki jika ada salah dan silap, terkasar bahasa, terguris hati dan perasaan.. Hida juga manusia biasa ada kelemahan yang kekadang tanpa sedar mungkin dari penulisan telah mengguris perasaan teman-teman.. 


Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin..

2 ulasan:

Titisan Hujan berkata...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin

HiDa berkata...

@Titisan Hujan: Selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...