"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Rabu, 21 Mei 2014

PELANTIKAN SEBAGAI AMANAH

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Akhirnya secara rasmi di lantik sebagai Penolong Setiausaha I Persatuan Alumni Suluh Budiman (PASB) Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).Harapan Pengerusi/Presiden dan ahli jawatankuasa PASB...

"Semoga Puan dapat berbakti kepada PASB dengan cemerlang"

Puan?? Itu panggilan rasmi la.. Okay, puan pun puan la..

InsyaAllah akan Hida laksanakan tugas dengan sebaik mungkin demi kemajuan PASB serta ahli alumni. Terima kasih Hida ucapkan atas kepercayaan yang diberikan. Pelantikan ini Hida anggap satu tugas dan amanah yang akan Hida jaga dan pertahankan.

Teruja juga dengan pelantikan ni sebab Hida dapat kenal dengan ahli jawatankuasa induk yang bagi Hida memang di kalangan mereka adalah individu yang profesional dan hebat dalam bidang masing2 terutama jasa, khidmat dan sumbangan dalam bidang pendidikan. Hida respect  dengan apa yang mereka capai dan yang penting mereka tak sombong. Hida juga berharap dapat timba ilmu daripada mereka semua..

2 ulasan:

Titisan Hujan berkata...

wah..terbaik!!!

tahniah.selamat menjalankan tugas

HiDa berkata...

TH: Terima kasih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...