"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

Jumaat, 13 Jun 2014

KURMA TIMUR TENGAH KE PANTAI TIMUR??

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Meriah gak hari ni kat facebook ngan buah kurma. Ramai yang share cerita pokok kurma berbuah kat Pantai Timur, atau lebih spesifik Kota Bharu, Kelantan. Kat bandar tu je. Duk jauh2 ni tetiba rasa nak balik tengok. Hehee.. Tengok pada gambar tu ada iras2 kat area timur tengah gak la. :-)

Jom layan gambar2 kat bawah. Gambar ni semua Hida copy daripada kawan2 facebook.. Oh negeriku.. :-)






Hujung bulan 6 ni nak balik kampung sempat lagi tak nak selfie ngan pokok kurma yang berbuah ranum ni?? Hehehee..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...