"Ya Allah Ya Tuhanku.... Sesungguhnya kepada Engkau aku meminta dan tempat untuk aku mengadu. Kau lindungilah aku, keluargaku dan teman-temanku serta muslimin dan muslimat daripada kejahatan dan tipu daya syaitan yang di rejam. Kau permudahkanlah segala urusan seharian kami, murahkanlah rezeki kami, berkatilah perjalanan hidup kami. Tunjukanlah kami agar terus berada di jalan yang lurus & diredhai Mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepada Engkau aku berserah... Aamiin..."

HAIDA HIDA

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

mungkin ada antara teman2 semua kenal akan nama HaiDa HiDa kan... suatu masa dulu (skema punya ayat) nama tu aktif jugak la kat laman blog yang diberi nama iNiLaH DuNia Ku.. tapi tiba2 blog tu dah hilang... hehee.. hida terpaksa tutup blog tu sebab2 yang tak dapat hida nyatakan kenapa dan mengapa.. tak sayang ke?? sebut pasal sayang, hida memang sayang sangat2... banyak kenangan dalam tu.. penulisan hida juga terlalu banyak..


ingat tak header ni?? inilah header haida-hida.blogspot.com... serba pink... 

antara follower yang sudi follow blog hida... bukan mudah nak dapatkan 416 ni...

kerna minat hida dalam penulisan, hida create blog baru ni... tpi masih dengan dunia haida hida... hida suka guna perkataan dunia... hehee... skank hida macam blogger yang baru nak bertapak dalam dunia blogging.. blog ni simple sangat, janji hida dapat menulis luahan rasa hati hida, perkongsian hida bersama teman2 semua.. 

blog ni lebih kepada suka2 la.. time boring dan ada masa free, boleh jenguk dan update perkembangan terbaru... tak dinafikan ada yang tak suka ngan blog2 macam ni.. tpi bagi hida hak individu kan... selagi tak melibatkan personal seseorang ataupun perkongsian yang melampau dah la..

terima kasih kepada yang sudi follow blog baru hida ni... boleh jugak follow hida di


Salam perkenalan buat semua.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...